Fredag 31/8

Idag får man nästan lite sommarkänsla igen, solen skiner och det är ganska varmt ute, ser ut att bli en kanon helg med runt 20 gradrer varmt. Men med höstluften som är så blir det ju ändå inte riktigt lika varmt som mitt i sommaren och det är så skönt. Så jag hoppas att jag ska kunna njuta av vädret lite i helgen.
 
Idag gick jag och en från bs och hämtade ett paket från Bonprix, där jag hade beställt en vinterjacka och en kofta, bägge satt toppen bra.
 
Jackan
koftan
Jackan kändes riktigt tjock och härlig, så passar riktigt bra om det blir en kall vinter. Koftan är snygg både till leggings och jeans, gillade den skarpt och med nitarna och dragkedjan på kragen gjorde den lite speciell.
 
Nu har jag precis ätit äggmackor och druckit kaffe och kollat på Hem till gården, så nu blir det vila en stund, så får jag se vad resten av dagen har att bjuda på.

Torsdag 30/8

Idag har det hänt en hel del så är jätte trött och la mig för att vila efter att boedestödet varit här kl 18 och vaknade nu 19:30. Jag brukar inte sova på kvällen så får se hur det blir.
 
Men jag har haft en ganska bra dag. Hade först en hemsk ångest för att jag skulle åka i väg med bussen, så jag fick ta dubbelt av min ångestlindrande medicin så gick det bra sen. Så jag åkte buss till stan och mötte upp med en vän och vi gick till ett café och fikade och surrade en stund innan jag hade tid på psykiatriska öppenvården.
 
Så jag var och där i en timme och pratade allt möjligt, tankar på diverse grejer och så.
 
Efter det mötet så gick jag till nån valstuga på stortorget för att prata lite mer om hur de tänker i vissa fråga så jag börjar bli mer säker vad jag ska välja på för något.
 
På vägen upp blev en liten tur upp på affären och köpte mig en bukett med blommor bara för att jag är värt det.
 
 
Köpte bönpasta också, det är gott och jag som älskar pasta så är det lite nyttigare alternativ iaf.
 
 
Dagens middag blev fetaost köttfärsbiffar med champinjoner, till det hade jag babyspenat, tomat, oliver och inlagda vitlöksklyftor.
 
 
 
Igår tittade jag på en film At wolrd`s end som var riktigt bra. Det var en dansk serie där en psykolog rester till Jakarta där en man sitter fängsland som påstår sig vara 129 år gammal men ser ut att vara runt 40, och hans liv och ungdom beror på att han äter bladen av en väldig sällsynt blomma lång inne i jungeln som han döpt till Hedvig.
Väldigt annorlunda film jämför många andra jag sett, men spännande genom hela då denne psykiater råka ut för det ena och det andra under resans gång också. Finns på Netflix

Onsdag 29/8

Idag har det varit en lugn dag. Jag gick till affären efter Hem till gården, mest bara för att komma utanför dörren en liten sväng. Så jag fyllde på mitt busskort och köpte köttfärs som de hade bra pris på, så imorgon blir det nog fetaost fyllda köttfärsbiffar till middag.
 
Idag har jag fastedag och äter shakes, tänkte köra det onsdag och söndag om det funkar, går att skjuta på nån dag om man skulle bli bortbjuden på mat eller fika. Men jag tycker det är riktigt skönt att slippa tänka på mat hela tiden. Så får se om denna 5:2 metod funkar för mig. Det gäller ju bara att inte ge upp och hamna i gamla vanor igen. Men 50 kg ska bort och då min läkare på psyk inte vill att jag gör en magoperation så får jag kämpa utan det verktyget. För en magoperation är ju inte så att man går ner i vikt av sig själv och sen stannar på en bra vikt och är där resten av livet. Utan det är en kamp. och när man mår dåligt psykisk och äter mediciner som gör att man går upp i vikti utav så är det en ännu större kamp. Men just nu har jag motivationen och då är det bara att köra :)
 
På eftermiddagen idag så somnade jag så skönt under tyngdtäcket en stund. jag tycker att kvällarna blir mycket bättre om jag fått sova en stund på em, jag kan vara uppe lite längre och sitter inte och halvsover vid 21 tiden redan. Jag tycker också att jag känner mig mer positiv och det är väl för att jag har lite mer energi och jag sover ändå jätte bra på nätterna. Nästan bättre.
 
Nu har jag preics tagit mig en dusch och sitter i myskläder och har tänt alla myslamporna för det börjar bli mörkt. Det är så härligt :)