Lördag 18/8

Igår kväll såg jag en film som heter Poseidon, den var otroligt spännande. Det handlade om folk som firade nyår på en stor kryssningsfärja som blötsligt blir träffad av en jättevåg så hela båten kantrat och hamnar upp och ner. Kampen om livet börjar. Man får följa ett gäng som försöker ta sig ut medans båten vattefylls allt mera och även en del bränder uppstår. En riktig nagelbitare som jag rekommenderar er att se. Finns på Netflix.
 
Idag har jag haft en helt fantastisk dag. Jag åkte in på stan 10:15, gick en runda på stan och shoppade lite smink. Träffade sen en vän E och vi gick och fikade eller jag tog bara en kopp kaffe med det räcker gott, sällskapet som är viktigast.
Sen gick vi ner till badhusparken där det pågick en colorfestival men en del musik och folk som skulle springa ett lopp och få en massa färg på sig. Vi struntade i det där med att springa ett lopp.
 
 
Handlat smink
 
Det blev en conceler från NYX, en dream matt mousse foundation från Maybellin och en peel off mask med charcoal och sponges.
 
Vi gick upp på stan igen och jag köpte ett nytt septumsmycke och min vän E skulle träffa två andra vänner och jag hade en inbokad dejt.
 
 
 
Dejten gick oki, han var snäll och trevlig och fin men planerar att flytta från stan om ett år så då känns det ju inte så stor ide att bygga nåt på det, även om vi bara blir vänner blev det ju jobbigt om man vet att han ska flytta :(
 
Sen så gick jag till mataffären och handlade och sen tog jag bussen hem, var hemma runt 15. Tog en shake och gick och la mig och sov och vaknade inte förrän boendestödet kom 17:30, så jag var lite vimmelkantig då.
 
Har gått över 10000 steg idag :)
 
Nu blir det en lugn och skön lördag kväll med serier och film.
 
Vill visa två vackra bilder från där jag bor.
 
Den första är en vy ifrån Frösökyrka där jag är döpt, om jag gifter mig en dag vill jag göra gifta mig där då jag är född och uppvuxen på Frösön.
 
 
Den andra är på vårat ståtliga rådhus.
 
(Det är inte jag som tag det två bilderna ovan)
 

Fredag 17/8

Idag kom min sjukersättning in på kontot, men det varade inte så länge, har betalat alla räkningar nu så nu är det inte så mycket kvar. Men ändå otroligt skönt att det räcker till alla räkningar, mat och spara lite och köpa nåt till mig eller gå ut och fika nån gång. Så jag ska inte gnälla även fast jag räknas som fattig.
 
Jag och boendestödet gick ut på en halvtimmes promenad på förmiddagen, det blev en ganska lugn promenad men väldigt skön var den.
 
På eftermiddagen var jag otroligt trött och sov ett bra tag och sen har jag ätit middag (en shake) och kollat på Lie to me.
 
Så ganska så lugn fredag för mig idag. Har lite jobbiga tankar men ska försöka klara mig över dom då jag har roliga planer för morgondagen.
 
Trevlig helg till er.

Torsdag 16/8

Hej på er. Lite ny design på bloggen men samma innehåll :) Ska få hjälp av lillebror att fixa annan färg till texten och få in en profilbild bla, så det kommer.
 
Idag hade jag tänkt städa en del, iaf damma och helst dammsugit. Jag har inte gjort nåt utav det. Det har varit krig i mitt huvud med tusen tankar. Känns som att det blev lite mycket intryck igår när jag åkte buss t/r stan för att träffa läkaren, hjärnan kändes utbränd typ. Så tog en Xanor och gick och la mig och sov på eftermiddagen och det var skönt.
 
Sen kom boendestödet hit en stund och vi satt och surrade, hade ingen ork eller lust till en promenad, har som helt tappat motivationen till det.
Men jag dricker mina shaker som jag ska och det funkar bra än så länge, fuskar med en frukt om dagen bara.
 
Nu har jag precis tagit mig en dusch och smort i fötterna och satt på favorit tjocksockorna.
 
Tillägg: Jag lyckades koda om textfärgen själv, yey vad grym jag är jag som inte kan nåt om sånt :)
 
Nytt tillägg, jag lyckades få in profilbild och profiltext i kodningen också, jag som trott att jag är kass på datorer. ibland kan man mer än vad man tror.