Onsdag 18/7

Idag har jag känt mig som en strandad val. Jag har suttit i soffan och det har bara runnit om mig, det är hemskt och ångesten är hög.
 
Men förutom det så var jag tvungen att gå på affären idag, så jag gjorde det tidigt på morgonen och redan då var det 25 grader. Min sjukersättning och bostadstillägget kom in idag så nu har jag betalat alla räkningar och handlat mat, så nu är det inte så mycket kvar haha. Tillräckligt för att jag ska klara mig men man har ju inte mycket att leva på. Men jag är ändå väldigt glad att jag har fått sjukersättning och inte behöver be om ny sjukskrivning var tredje månad, den stressen hade inte varit positiv för mitt mående.
 
Boendestödet var här efter lunch och hon tyckte värmen var lika hemsk hon. Strax efter att hon gått började det tok regna och kort där på gick åskan. Jag brukar ju gilla det, men nu är jag bara rädd för att det ska starta nya bränder.
 
 
Men det var ju skönt att det kom lite regn men det var ju alldeles för lite, en halvtimme senare var det ju torrt på marken igen.
 
Har precis tagit mig en kalldusch för att testa om det skulle hjälpa mot ångesten och det gjorde det, medans jag duschade, nu är jag varm igen, dock skönt med blött hår som blir lite kallt om huvudet iaf
1 Sandra:

skriven

Allt oftare lägger jag mig i badet när jag har ångest. Det hjälper verkligen. Men utan att tvätta håret och joxa med sånt.

Svar: vad skönt att ett bad kan hjälpa mot din ångest. jag brukar bada mycket på hösten och vintern och det är väldigt avslappnande.
iamiamarias.blogg.se

Kommentera här: