Söndag 8/7

Tanken var att jag skulle ut och gå med boendestödet på förmiddagen idag, men jag hade så hemsk ångest och visste att jag också behövde gå på affären, så jag tog med mig hon från bs till affären ist. Inte så värst lång promenad. Men med allt jag gjort idag så har jag nått mitt steg mål och det känns skönt.
 
Jag köpte en smoothie mix med färdiga påsar innehållande banan, mango, grönkål och citrongräs. Jag gjorde en smoothie av den på em, riktigt gott faktisk, den vart fräsch pga citrongräset.
 
 
När jag kom hem ifrån affären städade jag lite och jag bytte sängkläder också, fick hjälp med tyngdtäcket av bs för det är inte lätt att byta på det själv. Sen sydde jag en 2 dm reva i soffan där stoppningen var på väg ut, mitt älskade monster Stella som rivit upp det, får se hur länge det håller ihop haha.
 
 
På eftermiddagen hade jag tvättstugan, körde ganska många maskiner då jag hade lakan och allt och nu är jag äntligen klar och är ny duschad så nu får jag slappa vid teven resten av kvällen, det ska bli skönt.

Kommentera här: