Lördag 30/6

Sista dagen på juni, sommaren är kort, det är den verkligen. Så jag försöker ta vara på varje dag.
 
Igår kväll hade jag det riktigt trevligt med min vän S, vi beställde pizza, drack vin och kollade på filmen Beyon the skyline, som var helt okej. Det var livskvalitet.
 
Idag blev det en lila sminkning med lite glans.
 
 
Lite svårt att se, det är ögonlocken och läpparna som är ljuslila. OBS! Jag är inte en kunnig person ang smink, utan bara provar mig fram till det jag själv tycker blir snyggt.
 
Idag har det varit en fin dag. Mamma kom mitt på dagen och vi fikade tillsammans och sen åkte vi till några möbelaffärer och kollade på saker allmänt, och provsatte soffor, mest för kul, men rekade lite inför framtiden vad jag vill ha för en ny soffa. Den jag har nu har jag haft i 12 år och det syns att jag haft katter om jag säger så. Men den funkar bra än, men blir det en ev flytt så blir det nog också en ny soffa. och sen är det ju roligt att bara gå och titta och mamma skulle ha glas, de hade rea på sådana, riktigt fina på Mio.
 
Sen gick jag på affären och handlade mat, det var ganska tomt i mitt kylskåp. handlade bla hem ProPuds milkshakes och drickkvargs. Det är ett perfekt mellanmål nu på sommaren att dricka nåt kallt men som också har lite mättade proteiner i sig.
 
Har också varit på en halvtimmes promenad med B ifrån boendestödet. Han jobbade sin sista dag idag sen ska han flytta söderöver. Väldigt synd tycker jag för han är en som jag verkligen gillar, riktigt trevlig och avslappnad farbror som är lätt att prata med. Men sånt är livet, folk kommer och går i en liv, vem vet, våra vägar kanske kommer mötas igen...
 
Nu bli det en lugn kväll, men en öppen balkongdörr till katternas förtjusning och så kommer det in lite sommarkänsla i rummet fast jag sitter inne och kollas på Continuum som är så spännande så jag har svårt att slita mig från den.

Fredag 29/6

Idag har jag varit på apoteket med boendestödet och hämtat ut min apodosrulle.
 
Hade lite svårt att komma på vad jag skulle ha på mig idag men så kom jag på att jag hade ju ett par döskalleleggings långt ner i lådan i klädskåpet, jag visste inte om jag kunde ha dom, men dom satt perfekt och så ett längre svart linne till det, blev riktigt bra :)
 
 
Kom också ett paket ifrån Bonprix idag, mest med underkläder men beställde också en tunika som satt helt perfekt, gillar den riktigt mycket :)
 
 
 
 
Nu sitter jag och väntar på min vän som ska komma om en stund och vi ska käka pizza och dricka lite vin ihop, det ska bli trevligt.
 
Hoppas ni får en trevlig fredags kväll!

Torsdag 28/6

Idag har jag inte gjort många knop. Det har regnat och blåst hela dagen, så jag började dagen med brunch och Netflix och där blev jag kvar. Jag tog en paus på eftermiddagen och tog faktisk fram dammsugaren och körde ett varv och sen sov jag en timme, sen vart det middag och fortsatt Netflix haha. Har börjat på en ny serie, mer om det sen.
 
Även katterna har har varit slöa idag.
 
 
 
Boendestödet kom kl 17.30 och jag gick i sommarkläder och tjocksockar och låtsades att det var sommar iaf. Men idag blev det ingen promend, utan hon fick komma in så satt vi och snackade om piercingar bla, min lilla septum piercing slutade i samtalet om dessa, haha, det var ganska roligt faktisk hur ett samtal kan dra iväg åt ett håll. Jag tycker inte dessa är snygga men fascinerande.
 
 
När hon hade gått så tog jag direkt och hoppade in i duschen för om jag skulle sätta mig vid teven igen skulle det inte bli av idag heller, så nu är det gjort och nu kan jag fortsätta på den nya serien jag börjat se.
 
Continuum heter den, handlar om ett gäng terorrister som står inför avrättning år 2077, men förflyttas tillbaka i tiden tillsamans med en protector (typ av polis) till år 2012. Där får man följa polisens kamp att samla i hop detta gäng med terorrister som tänker starta ett krig år 2012. Men även problem som att köra en vanlig bil eller lägga på mascara som görs på ett annat sätt 2077. Hon har ju sin familj kvar och saknar dom väldigt mycket.
 
Jag har sett 4 avsnitt hittils och den verkar riktigt bra.
 
Jag har ju sett klart serien Misfits som handlar om ungdomsbrotslingar som får olika sorter krafter vid ett oväder. Den var väldigt annorlunda men rolig. Väldigt grovt språk och en del sex och mycket blod och våld i den, så inget för den kräsmagade. Men vill ni se nåt annorlunda så kan jag rekommendera den :)