Fredag 8/6

Idag var jag ut på promenad på förmiddagen med boendestödet och sen gick jag till affären och handlade på eftermiddagen så min app som registerar bla minuter jag gått sa 51 minuter totalt idag och det känns ganska bra.
 
Men kallt och blåsigt har det varit så tycker synd om alla student tjejer som har allra flesta har vita korta klänningar på sig och ska åka flak i flera timmar och sen vara ute och festa i kväll och så ska det vara under 10 grader.
 
Så jag är ganska glad att jag suttit inne under en filt och sträck kollat på serien Zoo som är så grymt spännande. Mina ben har värkt nåt så hemskt idag så det har varit skönt att ha en tjock varm filt på dom.
 
Idag åt jag en kebabtallrik till middag. Det var första gången på 4,5 år som jag bott där jag bor nu som jag gått till pizzerian för att köpa snabbmat. Jag har inte ätit på McDonalds eller Max eller nåt annat ställe heller. Men jag har varit så sugen på kebab ett tag. Men tyvärr så var det faktisk inte så särskilt gott, köttet var oki och såsen, men halv varma tomatskivor och små mjuka pommes. Så nja det kanske dröjer 4,5 år till nästa gång också haha.

Kommentera här: