Lördag 23/6 Midsommardagen

Idag har jag haft en lugn dag, jag sov länge och sen blev det brunch till ett avsnitt av Misfits på Netflix. Sen gick jag till affären en sväng och dagen till ära hade de fina jorgubbar och då kunde jag inte låta bli att köpa en liter.
 
 
Köpte också en havrebaserad islatte utan tillsatt socker så jag tog den och en nektarin till mellanmål, men den islatten kommer jag inte köpa igen, var som svagt kaffe och vatten tyvärr.
 
 
Nu efter maten så kom boendestödet, det var sista dagen för G som kom idag som sen ska flytta söderut, så vi satt och åt jordgubbar och pratade, synd att hon ska sluta men det är ju så. Det har varit ganska stor rotation på personalen i Bs styrkan och nu under sommaren så blir det väl ännu mera nya ansikten jag kommer se.
 
Jag har varit ganska trött idag, promenaden till affären var jobbig och gav mig lite feber så det blev ingen promenad med bs, jag sov en timme på eftermiddagen och det var riktigt skönt. Men jag har ganska mycket värk just nu och lite ångest som kommer och går.
Men jag ska ta det lugnt nu och frossa jordgubbar.
1 Annie:

skriven

Så gott med jordgubbar-det är sommar :)
Jag kollade med netflix igår. har börjat på en av serierna Du tipsade om "Zoo" :) :)

Den är spännande :)

Kramar

2 Annie:

skriven

Kul att Du också delade med dig :)

Hoppas Du får en bra dag<3

Kommentera här: