Lördag 2/6

Idag har jag varit till Expo Norr med mamma, vilket är en ganska stor mässa som är varje sommar, det är utställare som säljer allt ifrån traktorer eller stekpannor till politisk partier som försöker tala för sin sak.
 
Detta var det jag kom hem med,
 
 
Det är Biscotti i olika smaker ifrån Åre bageri.
 
På vägen hem svängde vi förbi en affären som heter Expo, som finns året runt, lite förvirrande det där. Men där hade de bra pris på handdukar och mitt sätt som jag använder och tvättar och använder och tvättar, börjar gör sitt, så 160 kr för ett jätte badlakan, ett vanligt badlakan till håret och tre små handdukar, det är ju superbilligt, så jag blev så glad.
 
Var dock riktigt trött när jag kom hem, så drack ett glas med vätskeersättning och gick och la mig och har precis vaknat. Så nu sitter jag och väntar på att boendestödet ska komma så då blir det väl en promenad då, enligt telefonen har jag gått 40  minuter redan idag, men det blir ju som en annan sak att strosa runt på en mässa än att ta en promenad i naturen.
Det är av de få fördelarna med att bo där jag bor att jag har så mycket skog med gångvägar runtomkring, så behöver inte gå långt för att komma ut i det gröna.
 
1 Emma Engström:

skriven

Härliga saker du fick med dig hem! :D

Kommentera här: