Lördag 9/6

Vilken härlig dag det har varit. När jag gick och la mig igår hade jag inget inplanerat för idag. Men när jag vaknade såg jag att jag hade fått ett meddelande från mamma som undrade om jag ville följa med och handla och det ville jag. Så hon kom och hämtade och vi åkte och handlade. Jag hade mycket ångest på vägen till affären och när vi kom in och jag såg att det var mycket folk, men när jag väl var inne i affären och började fokusera på det jag skulle ha så gick ångesten över som tur var.
Vi åkte sen hem till henne och jag hjälpte henne med matkassarna då hon har ont i ryggen. Där efter åkte vi hem till mig och fikade.
 
Jag hade bla köpt körsbär vilket jag älskar och det var bra pris på dom också.
 
 
Efter att mamma gått så tog jag tag i lite sysslor hemma då jag konstigt nog hade energi över. Så jag dammsög hela lägenheten och bytte lakan i sängen.
 
 
Jag lyckades till och med byta lakan på mitt 10-kilos tyngdtäcke själv. Men jag ska nog göra som förut och be om hjälp av boendestödet då det var rejält bökigt.
 
Efter maten så kom boendetstödet och vi tog en promenad till affären och köpte oss en varsin glass och satt på en bänk i solen och pratade ett tag, det var jätte trevligt. Har promenerat i 52 minuter idag :)
 
Grannarna under är i farten och ska grilla så jag får hålla min balkongdörr stängd tyvärr, vill inte höra dom.
 
Nu väntar en skön dusch, för vad är bättre än att lägga dig nyduschad i en renbäddad säng :)
 

Kommentera här: