Onsdag 27/6

Igår kväll och idag mitt på dagen tog jag en promenad med boendestödet och så frågade jag dom om de såg vad jag hade gjort för något, och bägge tittade på mig och frågade om jag hade nytt läppstift eller om jag hade gjort nåt med håret, ingen utav dom såg min septum piercing som är mitt i ansiktet haha, så då lär den smälta in ganska bra då :)
 
Idag har det varit toppen skönt i ute, så förutom promenaden med bs så tog jag också en promenad till affären och där hade de fina jorgubbar, så jag köpte en Liter.
 
Jag har faktisk kollat på fotbollen idag, Sverige-Mexiko och Sverige vann ju stort så det var roligt och jag åt upp alla jordgubbarna så jag lär få ont i magen sen haha.
 
Dagens middag iaf. Jag dricker ju en måltidsshake till middag men brukar äta nån frukt eller grönsak till så jag får i mig lite fibrer och får tugga. Jag blir mer nöjd då.
 
 
Ikväll på femman börjar en serie som heter The Good Karma Hospital, som är en jätte bra serie. Jag har dock sett den, men om du missat den då den gick förra gången så kan jag verkligen rekommendera den. Det handlar om en tjej som läser till läkare som väljer att jobba på ett litet sjukhus i Indien ist för ett stort i USA och det är ju stor skillnad på hur de jobbar och vilken utrustning de har tillgång till, och så lite kärlek och sån också så klart :)
 
1 Emma Engström:

skriven

Jätteroligt att Sverige vann! :D Nomnom så gott det ser ut!

Kommentera här: