Onsdag 6/6 Sveriges Nationaldag

När jag klev upp var jag helt inne på att det var midsommar, så jag skrev glad midsommar till min ena bror, det var först när jag läste nyheterna som det gick upp för mig att det var Nationaldagen idag haha, så kan det gå.
 
Jag fick skjuts av boendestödet till mamma på eftermiddagen, hade då klätt upp mig lite och kände mig faktisk lite fin. Och inte bara jag som ville vara med på bild haha.
 
 
Sen har vi inte så varmt här just nu så halsduk och jackan fick åka på.
 
 
Fick jätte god mat hos mamma, till middag blev det sparris och skinkgratäng med potatis, super smarrigt. Till efterrätt blev det kladdkaka, vispadgrädde och färska bär.
 
 
Nu är jag faktiskt skit trött, även fast jag kan slappna av hos mamma så räcker det att vara hemifrån i 5 timmar och kroppen och knoppen känns som att jag har haft ett tuff arbetspass mentalt och sen varit på gymmet efter det. men jag ser ju pigg och glad ut så det är få som förstår detta, det är ju därför som jag är sjukskriven för att jag inte fungerar att göra normala vardagssaker.
 
Jag hade också en rejäl ångestattack mitt på dagen innan och under boendestödjaren var här, men det släppte, men man blir påverkad efter av det också.
 
Men jag har haft en bra dag fast jag känner mig manglad. Nu är jag hemma och ska försöka andas och slappna av och så är det dubbel avsnitt av Greys Anatomy ikväll också.
 
Har ni gjort nåt särskilt idag på Nationaldagen?
1 Emma Engström:

skriven

Usch, inte kul med ångestattack!! Skönt att det gick över! Kram

2 Annie:

skriven

Heja dig med gymmet :)
Vad gjorde du för nåt på gymmet/ vilken övning?:)

Du är sån kämpe Maria!<3

Jobbigt med ångestattacken:(

Kramar!

3 Annie:

skriven

Aha ursäkta ..<3
Nu ser jag ju det.

Läste nog för snabbt .. ;)

Hoppas Du är ok! Kramar

4 Lorissa Lovebomb:

skriven

vad är boendestöd för något?

Kommentera här: