Torsdag 21/6

Har precis kommit in ifrån en 30 minuters promenad med bs och sitter och dricker en sån här:
 
 
Första gången jag testar den och det var faktisk riktigt fräsch och god, perfekt sommardryck och passar på att vara lite snäll mot djur och natur också.
 
Promenaden var skitjobbig, fick typ ångest eller vad det var, flåsade som en flodhäst och jag mådde illa och hade svårt att andas, brukar inte bli så och jag har ju gått den där rundan 100 tals gånger. Nu när jag kom in så kunde jag inte läsa på datorn en stund innan pulsen gick ner. Så jag vet inte om det var nåt strul med mitt höga tryck i huvudetsom ställde till det.
 
Har nu också pratat med min ena storebror som fyller år idag, hurra hurra till han!!
 
Min mamma var hem till mitt på dagen och fikade och provade kläderna hon beställt via mig och allt satt bra så inget behövde skickas tillbaka. Älskar verkligen Bonprix <3
 
Nu har jag tittat klart på de tre säsongerna av Bitten, viket var en mycket bra serie som finns på Netflix. Handlar om en flock med människor som kan förvandlas till varulvar och de får kämpa mot både andra flockar och häxkrafter. Mycket sex och våld i serien så inget för dom under 16 år.
 
Idag har jag börjat titta på en ny serie som heter Misfits som handlar om ett gäng ungdomsbrottslingar som gör sin sammhällstjänstgöring och så kommer det ett oväder och de träffas av blixten och får olika "super krafter". Ganska svart humor, men passar mig utmärkt haha, 16 års åldersgräns på den också.
1 Annie:

skriven

Sv: Ja det var spännande igår , ingen gråt för mig dock ;) Kände mig så lättad att hon klarade sig<3

Hoppas Du har en fin kväll!

Glad Midsommar<3

2 Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

skriven

Måste testa den :)

Kommentera här: