Torsdag 28/6

Idag har jag inte gjort många knop. Det har regnat och blåst hela dagen, så jag började dagen med brunch och Netflix och där blev jag kvar. Jag tog en paus på eftermiddagen och tog faktisk fram dammsugaren och körde ett varv och sen sov jag en timme, sen vart det middag och fortsatt Netflix haha. Har börjat på en ny serie, mer om det sen.
 
Även katterna har har varit slöa idag.
 
 
 
Boendestödet kom kl 17.30 och jag gick i sommarkläder och tjocksockar och låtsades att det var sommar iaf. Men idag blev det ingen promend, utan hon fick komma in så satt vi och snackade om piercingar bla, min lilla septum piercing slutade i samtalet om dessa, haha, det var ganska roligt faktisk hur ett samtal kan dra iväg åt ett håll. Jag tycker inte dessa är snygga men fascinerande.
 
 
När hon hade gått så tog jag direkt och hoppade in i duschen för om jag skulle sätta mig vid teven igen skulle det inte bli av idag heller, så nu är det gjort och nu kan jag fortsätta på den nya serien jag börjat se.
 
Continuum heter den, handlar om ett gäng terorrister som står inför avrättning år 2077, men förflyttas tillbaka i tiden tillsamans med en protector (typ av polis) till år 2012. Där får man följa polisens kamp att samla i hop detta gäng med terorrister som tänker starta ett krig år 2012. Men även problem som att köra en vanlig bil eller lägga på mascara som görs på ett annat sätt 2077. Hon har ju sin familj kvar och saknar dom väldigt mycket.
 
Jag har sett 4 avsnitt hittils och den verkar riktigt bra.
 
Jag har ju sett klart serien Misfits som handlar om ungdomsbrotslingar som får olika sorter krafter vid ett oväder. Den var väldigt annorlunda men rolig. Väldigt grovt språk och en del sex och mycket blod och våld i den, så inget för den kräsmagade. Men vill ni se nåt annorlunda så kan jag rekommendera den :)
 
1 Annie:

skriven

Låter som en spännande serie ;)

Hoppas Du får en fin fredag vännen<3 Kramar

Kommentera här: