Torsdag 31/5

Vilken härlig dag det har varit idag. Mitt på dagen träffade jag en god vän och vi satte oss ute på en bänk i närheten av där jag bor med en varsin glass, där satt vi ett tag och surrade, det var verkligen jätte trevligt, det var längesedan vi sågs sist.
 
Sen blev det en riktigt skön tupplur, vilken jag först trodde hade blivit en timme för lång då jag såg fel på klockan när jag vaknade, så fick väldigt bråttomt upp då boendestödet skulle komma, men visade sig ganska snart att jag gott om tid på mig att äta middag och till och med kolla på sista avsnittet av 13 reasons why.
 
När boendestödet kom så skulle vi ut och gå, men vi hann inte många meter innan det började droppa och innan vi var inne så öste regnet ner, så vi satte oss på min inglasade balkong och pratade en stund ist, det var en tjej som gick brevid som ska jobba som vikarie i sommar också och hon verkade trevlig.
 
Det är så otroligt skönt att jag mår så bra psykiskt just nu och jag är så tacksam för det, men min kropp protestrerar, jag har sådan värk, speciellt i benen, spelar ingen roll om jag står, går, sitter eller ligger så gör det ont. Men jag tar fysisk smärta mycket heller än dåligt psykisk mående.
 
 
 
Nu ska jag försöka leta reda på en ny serie på Netflix att kolla på, nån som har nåt bra tips?
 
 
 
 

Onsdag 30/5

Imorse fick jag kliva upp ganska så tidigt då jag skulle iväg till hälsocentralen och lämna blodprover och det gick bra, tur jag är lättstucken. På vägen hem passade jag på att handla. Köpte bla en cantaloupemelon. Älskar ju melon av alla dess slag.
 
 
På eftermiddagen blev det en halvtimmes promenad med boendestödet och solen tog rejält då, jag är alldeles röd om armarna, skulle ju så klart ha smörjt in mig, lätt att vara efter klok
Sen har jag faktiskt suttit inne resten utav dagen och kollat på serier på netflix, känner att jag börjar bli mer och mer påverkad av solen, men dricker mer nu så mår oki, men värmen har som kommit in i lägenheten nu också, och då jag har innekatter så kan jag inte öppna upp för att ha korsdrag som hade varit riktigt skönt, men då kanske nån rymmer.
 
Ikväll är det två av mina favorit serier The good Doctor på 3an och Grey´s Anatomy på 5an :)

Tisdag 29/5

Idag har jag verkligen inte mått bra, värmen börjar ta ut sin rätt på kroppen så jag har mest sovit. Sov först till elva på förmiddagen och sen 2,5 timme på em. jag har känt mig överhettad, med yrsel och matthet.
 
Nu har jag iaf tagit mig en kall dusch och fått i mig en brustablett sån här:
 
Idag kom denna med posten, ganska skrämmande faktiskt att de behövs delas ut, fast det behöver ju inte vara krig det kan ju vara ett längre strömavbrott pga av naturens egna krafter också, så viktigt. Har ni fått den?
 
 
Med det jag har hemma nu skulle jag inte klara mig länge, borde kanske skaffa mig en större vattendunk bla iaf och köpa på mig lite mer konserver med mat man kan äta utan att tillaga det, då jag inte skulle våga använda ett trangiakök, då jag har 0 kunskap om hur det funkar.
 
Idag är det första dagen på länge som jag inte tog en promenad tillsammans med boendestödet, vi gick bara ut med soporna och satte oss på en bänk på ett ställe där det blåste ganska mycket, det var skönt.
 
Ikväll ska jag sitta och snyfta till Bagges Hemlösa Hundar igen. Tittar ni på det?