Fredag 25/5

Idag fyller min lillebror år, men jag ska fira han och morsdag imorgon, så de har slagit ihop det till ett kalas.
 
Det har varit en underbar dag idag, promenad med boendestödet på förmiddagen, sen tittade jag på Hem till gården och efter det så tänkte jag sätta mig utanför min dörr och sola lite men då såg jag att grannen snett nedanför mig var ute, en jätte härlig gammal dam, men som är bra mycket piggare än vad jag är. Så jag gick ner till henne och satt på hennes uteplats i en timma, varmt men skönt.
 
På eftermiddagen tog jag mig en välbehövelig tupplur.
 
Har också fixat lite med hälsocentralen, för den som ligger 5 minuters promenadväg ifrån mig, den stängen den sista maj och vi har ännu inte fått någon info om vart vi ska tillhöra sen, så jag tog och gjorde att eget vårdval till en privat hc som ligger centralt i stan men som inte kostar mer än den vanlig och går under frikortet, så jag hoppas att den kommer bli bra.
 
Satt och rensade bland alla mina bilder och hittade ju så klart en massa fina kattbilder, tänkte dela med mig av en iaf.
 
 
Enda nackdelen med fint väder är som sagt grannarna nere, deras beteende får mig faktisk att må dåligt, jag får ont i magen och ångest av deras skit snack och när de pratar om mig också så känns det ju inte bättre direkt.
 
Men nu ska jag poppa popcorn och sträck kolla serier på netflix, för det fanns inte ett enda program på hela kvällen som jag skulle vilja se på teven.
 
Önskar en fin fredags kväll!
 

Kommentera här: