Måndag 28/5

Vilken underbar dag! Riktigt varmt ute, runt 25 grader har det varit. Jag tog en promenad på 30 minuter på förmiddagen och då fläktade det lite, det var så skönt. Satt mig på en bänk en stund och såg självaste jämtlandsflaggan i naturen.
 
 
 
Hittade en lite snöhög som ännu ligger kvar men den krymper för varje gång jag går förbi den.
 
 
Har haft tvättstugan idag också, så då blev det några extra steg och sen blev det en tur till affären, så det har blivit en del steg idag och det har gått bra fast det är så varmt.
 
Hade träff med mina två kp´s från öppenvården också, jag hade en sån klump i magen innan träffen då det inte slutade så bra sist, men vi redde upp det hela och jag fick förklarat hur de hade menat och jag fick förklara hur jag hade menat och hur det fick mig att känna. Så det känns jätte bra att vi förstår varandra igen, en stor lättnad.
 
Igår hade Robinson sin final och idag har Farmen sin final, vad ska man titta på sen då tro? Tur jag fått netflix nu, även fast jag försöker vara ute mer på sommaren så kan jag inte vara ute hela tiden, måste in och svalka mig och ta en paus då och då, då är det ju perfekt att kolla på nån serie.
 
Har ni nån serie på Netflix att rekommendera?
 
 

Kommentera här: