Söndag 30/9

Åh vad blogg.se har strulat idag. hade gjort ett långt inlägg men så bara försvann det.
 
Idag har jag inte gjort så mycket, haft hemsk ångest så det blev en kort promenad med bs då benen kändes som spagetti.
 
Igår kväl kollade jag på en lite annorlunda film, både komisk och lite läskig. Little Evil heter den, som handlar om en liten pojke som verkligen är jävulen själv mot alla män som mamman träffar. Han fyller år den 6/6 och när han ska fylla 6 år så kommer några från kyrkan och ska döda denna pojken då han är porten till helvetet.

Lördag 29/9

Idag har jag verkligen haft en sovdag, tydligen behövde jag det. Först så sov jag till kl 11 och sen mellan 14-16. Men nu känner jag mig lite piggare.
 
Min favorit från boendestödet har varit här så jag känner mig mycket gladare och positivare i sinnet nu än innan besöket, då hade jag mycket jobbiga och mörka tankar som just nu iaf har gått över, så jag hoppas att det håller i sig ikväll.
 
Ikväll får det bli en filmkväll. Jag hoppas att jag kan hitta något nytt och spännande på Netflix.
 
Dessa två har jag fått mysa extra mycket med idag när jag varit så trött.
 
 
 
Mitt allt <3
 
 

Fredag 28/9

Idag kom boendestödet på förmiddagen, men han stannade inte så länge för han tyckte jag såg så trött ut och att jag skulle gå och lägga mig och vila ist hehe, jag var nog väldigt trött. Förmodligen en biverkan på Zyprexan jag fått.
 
Ett par timmar senare kom en god vän till mig och vi satt och surrade och gick sen till affären och köpte sallad som vi sen åt till middagen till film Tau som vi tittade på. Det var en riktigt bra film om en tjej som blir tillfångatagen av en kille i hans hem som styrs av AI, den här tjejen blir vän med denna AI och ger den en personlighet som gör att den blir mer på hennes sida än han som har skapat den och tillfångatagit tjejen.
Gillar ni lite sci-fi så se den.
 
Igår kväll blev det en film som heter Security som handlar om en man som varit militär men kommit hem och kan inte få något jobb och säger sig kunna ta vad som helst, så han får jobb som säkerhetsvakt på ett stort köpcentrum. När han kommer och blir runtvisad och märker att de ska vara en styrka på fem man som ska jobba på natten så tycker han att det är löjligt. Men när en ung flicka kraftig knackar på dören och skriker att hon måste få komma in för att hon är jagad så är det början på en kamp mellan liv och död då ett gäng hårt kriminella är ute efter flickan som ska vittna.
Väldigt spännande film!
 
 
Efter besöket av min vän så la jag mig i sängen och somnade en stund, nu blir det tv och om en stund Idol.
 
Trevlig helg till er!