Söndag 9/9

Idag har det varit en fin höstdag så det blev en promenad med bs och på vägen så gick vi förbi skolan som jag skulle rösta på, så fick det avklarat också, skönt att det är gjort. Så blir väl kanske att kolla på valkvakan i kväll, iaf senare biten. Tycker ju inte politisk är så där super intressant tyvärr.
 
Sen har jag haft tvättstugan idag.
 
 
 
Har ju shake dag idag men blev ganska hungrig på eftermiddagen, men jag tog mig en kopp te och det hjälpte bra, behövde lite energi också så jag drack detta.
 
 
 
Medans jag har haft tvättstugan har jag också hunnit kolla på två filmer.
 
Den ena Shut in, var om en kvinna som tog hand om sin 18 åriga styvson som varit med om bilolycka och inte klarade av att göra något själv, samtidigt som hon jobbade som barnpsykolog, filmen får en väldigt oväntad vändning och blir väldigt spännande, men ganska hemsk också.
 
Den andra filmen jag såg var ännu hemskare, Clinical heter den, handlar också om en kvinna som är psykolog som är med om ett trauma då hon blir överfallen utav en av hennes patienter, så hon själv får gå i terapi. Hon slutar ta patienter som behöver traumaterapi men så dyker det upp en man som verkligen ber om hennes hjälp så hon tar sig an honom. Men det är något hon inte skulle gjort.
1 Annie:

skriven

Kul att du tipsar tycker jag :)
Inte heller så mycket för det, men kommer nog kolla lite på valvakan ikväll ;)

Kramar

2 Sandra:

skriven

Skrev ner de där filmerna! Ska ta mig en titt sedan!

Kommentera här: