Torsdag 6/9

Har precis kommit in efter en halvtimmes promenad med bs, underbart väder och med en trevlig tjej, så mitt ganska dåliga mående innan promenaden är nu betydlig bättre. Så för mig hjälper verkligen boendestödet, vi pratar sällan om mitt dåliga mående egentligen utan fokuserar ofta på det som är bra och jag tror att jag behöver just det. Sen är det så klart viktigt att få prata av sig om jobbiga saker också, men det blir mer med mina kp´s från öppenvården.
Ska ju träffa ena utav dom och så läkaren imorgon.
 
Mitt på dagen idag så kom mamma på fika. Jag hade köpt kakor i tisdags som jag inte hade rört och jag tog ingen kaka under fikat och sen fick hon ta med sig förpackningen hem, det var en bra lösning tycker jag. För jag ville ändå ha något gott att bjuda på då hon skulle komma än bara smörgås.
 
Middagen blev lite lyx med tortillas med sallad och tonfiskröra med creme fraische och rödlök och chili.
 
 
En liten nyfiken katt kom med på bild också hihi :)
 
Igår kväll kollade jag på en film som jag misstänkte att jag sett förut och det hade jag men den var bra, I am Legend heter den, handlar om en man som blir kvar då ett virus utplånat människorna, de flesta har dött, några har förvandlats till vampyrer. Han jobbar på att få fram ett bot så kan kan bota dem som blivit vampyrer. En spännande film, bitvis ganska sorglig så det kom någon tår hos mig.
1 Annie:

skriven

Så skönt att du kom ut på en promenad! det gör så mycket :)
Ohh mums med tortillas :)

Kramar!

Kommentera här: