Fredag 24/8

Idag har jag haft en ganska bra dag ändå. På förmiddagen åkte jag och en från boendestödet till apoteket och hämtade ut min ApoDos påse och sen var han snäll och lät mig hämta ett paket med måltidsersättare från apotea som hade kommit till bussgods utlämningsställe som inte är där vid min affär, där jag brukar hämta ut mina paket, så jag hade ju behövt tagit buss dit och hem för för att hämta det, så det var snällt och skönt att få det fixat.
 
 
 
Kl 13 kom mina kp´s från öppenvården och vi gjorde en bemötande plan tillsammans då det varit en hel del problem med det då jag sökt pykiatrin akut, de är få gånger som jag känner att det har funkat bra. Så får se om det blir nån ändring iom denna plan då.
 
Sen så ringde läkaren också och sa att ena blodprov jag tog igår inte alls var bra, det var det där prolaktinprovet. Man ska ha under 500 och jag har haft ganska högt men så bytte vi till den medicin jag har nu och då sjönk det bra till 900 och det var acceptabelt, nu var det plötsligt över 4000 och så högt har jag aldrig haft förut. Men de skulle även köra om testet då en annan patient också fått så där tok högt värde på sitt prov. Så får se då om det är mig eller provet som det är fel på. Han skulle skicka remiss till endokrinolog (läkare som är kunnig om hormoner)
 
På eftermiddagen somnade jag skönt under mitt fibertäcke på 10 kg och katten sovandes på det, jag är så glad att jag har det. Men har ju inte använt det under sommaren då det varit för varmt, men nu är det så skönt att jag kan börja använda det igen.
 
Nu ska jag ta och skära upp lite melon, mums.
1 Emma Engström:

skriven

Åh vad härligt med en tupplur! <3

Kommentera här: