Lördag 11/8

Dagen startade riktigt skönt med en lång sovmorgon. När jag klivit upp upp och gett katterna mat och ren låda så satte jag igång en film på Netflix som jag upptäckte att jag sett förut, men den var väl värd att se en gång till. Knowing heter den med Nicolas Cage. En flicka för 50 år sedan spår olyckor i framtiden som förseglas i en tidkapsel som öppnas 50 år senare. Teckningen av flickan ges till en pojke vars far är forskare vid MIT, först är det ett papper med bara en massa siffror men han upptäcker ett mönster i det och det visar sig vara tre stora olyckor kvar vilka han försöker förhindra. Riktigt spännande.
 
Igår kväll blev det två filmer, först Inferno med Tom Hanks, ifrån boken av Dan Brown. Den var okej, men ganska lika som de andra filmerna från hans böcker, som Da Vinci Koden och Änglar och Demoner bla.
Såg också Barely Lethal vilket var en betydligt roligare film. Handlar om en tjej som växer upp på en slags militär bas och växer upp för att bli en mördare, men under ett uppdrag så smiter hon och låtsas vara en utbytesstudent för att få leva det normala tonårslivet med fester, killar och sex. Hon måste ju samtidigt hålla en ganska låg profil för att inte bli avslöjad vilket inte är så lätt. Så den kan jag absolut rekommendera. Finns på Netflix.
 
Efter fillmen idag så åkte jag hem till mamma och åt middag, fick couscous med kasslergryta, vilket var jätte gott, och så kaffe och en biskvi till efterrätt. Det var en trevlig kväll och vi tittade på smycken som var kvar sen mormor och längre tillbaka, smycken som varit mormorsmor. Jag hittade en brosch som jag tyckte var jätte fin så jag fick den.
 
Har precis kommit hem efter ett kort stopp på affären för att köpa kattsand.
Det har varit så pass kyligt idag så skinnjackan och halsduken åkte på, jag trivs bättre så än att gå ut i bara linne tex.
 
1 Emma Engström:

skriven

Den filmen lät väldigt intressant, skulle vara kul att se! :D

2 Annie:

skriven

Låter som en rätt bra lördag :)
Kul Du hittat så många bra filmer på netflix.

Jag tycker det är lite svårt hitta riktigt bra filmer på netflix, eller så är det jag som väljer fel haha ;) *ler*


Kram

Kommentera här: