Lördag 18/8

Igår kväll såg jag en film som heter Poseidon, den var otroligt spännande. Det handlade om folk som firade nyår på en stor kryssningsfärja som blötsligt blir träffad av en jättevåg så hela båten kantrat och hamnar upp och ner. Kampen om livet börjar. Man får följa ett gäng som försöker ta sig ut medans båten vattefylls allt mera och även en del bränder uppstår. En riktig nagelbitare som jag rekommenderar er att se. Finns på Netflix.
 
Idag har jag haft en helt fantastisk dag. Jag åkte in på stan 10:15, gick en runda på stan och shoppade lite smink. Träffade sen en vän E och vi gick och fikade eller jag tog bara en kopp kaffe med det räcker gott, sällskapet som är viktigast.
Sen gick vi ner till badhusparken där det pågick en colorfestival men en del musik och folk som skulle springa ett lopp och få en massa färg på sig. Vi struntade i det där med att springa ett lopp.
 
 
Handlat smink
 
Det blev en conceler från NYX, en dream matt mousse foundation från Maybellin och en peel off mask med charcoal och sponges.
 
Vi gick upp på stan igen och jag köpte ett nytt septumsmycke och min vän E skulle träffa två andra vänner och jag hade en inbokad dejt.
 
 
 
Dejten gick oki, han var snäll och trevlig och fin men planerar att flytta från stan om ett år så då känns det ju inte så stor ide att bygga nåt på det, även om vi bara blir vänner blev det ju jobbigt om man vet att han ska flytta :(
 
Sen så gick jag till mataffären och handlade och sen tog jag bussen hem, var hemma runt 15. Tog en shake och gick och la mig och sov och vaknade inte förrän boendestödet kom 17:30, så jag var lite vimmelkantig då.
 
Har gått över 10000 steg idag :)
 
Nu blir det en lugn och skön lördag kväll med serier och film.
 
Vill visa två vackra bilder från där jag bor.
 
Den första är en vy ifrån Frösökyrka där jag är döpt, om jag gifter mig en dag vill jag göra gifta mig där då jag är född och uppvuxen på Frösön.
 
 
Den andra är på vårat ståtliga rådhus.
 
(Det är inte jag som tag det två bilderna ovan)
 
1 Emma Engström:

skriven

Åhh Nyx skulle jag så gärna vilja testa mer av! :D

2 Annie:

skriven

Låter som en härlig dag! Så kul :)
Ah den filmen lär jag se vid tillfälle ;)


Hoppas Du har en bra kväll<3

Kommentera här: