Lördag 25/8

Idag har jag haft en riktig filmdag, haft riktigt dåligt med energi.
 
Så jag har sett Cabin fever som är en ganska läskig film som handlar om ett gäng ungdomar som åker till en stuga i skogen för att festa och ha sex. Men långt inne i skogen utan täckning möter de en man med stora blödande sår som söker hjälp, de försöker göra sig av med honom men det visar sig snart att han sprider en otäck sjukdom.
 
Andra filmen blev The Cave som var en spännande film om ett gäng dykare och forskare som ska utforska en stor grotta, men utgången rasar och de får tillsammans leta en ny utväg, men de är inte ensam, otäcka okända varelser dyker upp för att döda.
 
Tredje filmen blev Kong- Skull Island en spännande film om King Kong och hans ö. Ett gäng militärer och forskare ger sig dit för att utforska ön och för att få bevis på att han finns, även andra varelser i extrema storlekar lever på ön. Det blir en kamp mellan människor och djur och King Kong och djuren för att bevisa vem som är konungen.
 
Förutom att titta på film idag så har jag iaf dammat vardagsrummet och gått ut med kartonger. Jag säger alltid till mig själv att jag ska slänga kartong i en påse i klädkammaren och när den är full ska jag gå ut med den, men det slutar alltd att jag har kartonger lite här och var och påsen är halv full, men mest är det väl för att många kartonger är för stor för påsen.
 
Sen har jag fått upp höstgardinera i vardagsrummet också, jag fick hjälp av boendestödet så det gick smidigt, slapp klättra upp och ner på pallen och slapp vara rädd för att ev ramla och bli liggandes själv, så det var skönt. Fint blev det också.
 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen.
 

Kommentera här: