Måndag 20/8

Denna dag har jag längtat efter i flera veckor. Idag börjar Hem till gården igen efter sommaruppehåll, yey :)
 
Men förutom det så är det inte så bra. Jag fick åka tillbaka till psyk senare på natten då jag verkligen inte mådde bra. En god vän hjälpte mig så jag kom dit igen. Tack för det.
 
Men nu är jag hemma igen trotts att jag berättat för läkaren hur jag mår och tänker och så frågar de vad jag vill och så säger jag att jag vill gå hem då säger det inte mer än okej du får gå hem. Aldrigt nåt om att mår du dåligt så kanske du ska stanna.
Jag vet att det kanske låter löjligt för jag har ju möjligheten att stanna om jag säger att jag vill det, men när de inte säger emot så får jag känslan av att de inte tycker att jag behöver vara där heller, att jag mår bra fast jag gjort massa dumma saker mot min kropp.
 
Innan jag tog bussen hem så gick jag på apoteket på stan och upptäckte då i närheten att de öppnat Rituals, en butik med doftljus, rökelser, massa krämer och andra saker som är bra för själen. Jag köpte två förpackningar med te. Ett som var uppiggande och ett som var lugnande, och med på köpet fick jag provgrejer med en handkräm och en kroppslotion.
Älskar förpackningarna till teerna.
 
 
Den till vänster Innehåller Ginger och rose och ska vara lugnande, den till höger green tea och jasmin och ska vara uppiggande.
 
Nu ska jag göra min lunch shake och sätta på tv för Hem till gården börjar om tio minuter.
1 Annie:

skriven

Så jobbigt För dig med måendet :(

ÅH rituals har ju så härliga saker :)
Vi har Rituals i vårat köpcentrum här ;)

Kramar!

2 Emma Engström:

skriven

Älskar Rituals produkter, de är grymma! :D

3 Annie:

skriven

Hoppas Du haft en bra tisdag<3

Kramar

Kommentera här: