Måndag 27/8

Idag var jag iväg med mamma på förmiddagen och gjorde en ordentlig storhandling på Willys, så nu har jag så jag klarar mig ett tag fram över. Blev en liten tur till ÖoB också för att handla schampoo, duschgel och tvål mm 
 
Känns roligare att komma igång med att laga mat igen efter två veckors uppehåll då det finns en del hemma så jag kan hitta på lite. Jag lagar nästan aldrig mat efter recept utan det blir egna påhitt.
 
Idag blev det en korvgryta med gul paprika, färska champinjoner, äpple, oliver och krossade tomater och så hade jag broccoli till det. Det blev tre matlådor utav det också, det är så himla bra till dom dagar då jag inte orkar laga mat.
 
 
 
Två veckor på VLCD gav ett resultat på minus 5,3 kg iaf, känns ganska oki. Gäller bara att lyckas fortsätta hålla detta nu då jag får äta igen så jag inte äter för mycket. Fast maten har väl egentligen aldrig varit mitt största problem, utan det är sockret, godis och glass och fikabröd.
 
Igår kollade jag på en film, en Dansk film faktisk, Denny´s dommedag som handlar om att han och hans lillebror blir fast i källaren efter att några monster liknande hundar attakerar alla, deras pappa satt på sitt kontor och skrev då det kom in en genom fönstret och slet ut honom. Deras mamma har åkt till köptcentrumet så de vet inte om hon lever eller inte, så de försöker så småningom komma på en plan hur de ska ta sig hemifrån till mamma.
Den var lite annorlund, lite underhållande, men en b-film, men helt okej.
 
Denna trolska vy möttes jag utav när jag drog upp rullgardinen i morse.
 
 
Om en stund kommer min kp, det ska bli trevligt att sitta och surra en stund.
 
 
1 Emma Engström:

skriven

Åh den lät verkligen spännande! :D

2 Annie:

skriven

Vad bra med "storkok", så det blir matlådor ;)
Gör ofta så hemma :)

Trevligt med besök av Kp :)

Kramar

3 Annie:

skriven

Hoppas Du får en bra tisdag vännen<3

Själv styr jag snart bilen mot arbetsträningen och vovvarna :)

Kramar

4 Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

skriven

Det såg jättegott ut :)

5 Sandra:

skriven

Korvgrytan ser riktigt god ut! Sedan är jag imponerad över hur mycket du gått ner i vikt!

Kommentera här: