Onsdag 1/8

Nu är vi inne i augusti, en sån där halv sommar/höst månad som kan bli lite hur som helst, både hur fin och somrig som helst eller lite burrig och början till höst och man märker att det blir mörkare på kvällarna och att träden skiftar färger. Ja det är nog min favorit årstid vi går in i nu. Äntligen brukar man kunna känna att luften går att andas igen. Ja inte idag då det var 27 grader varmt och åskat till och från, vickar man för mycket på tårna så svettas man hehe.
 
Så vad har jag gjort idag?? Jo jag har suttit i soffan och kollat på serien Lucifer. Boendestödet kom hit efter lunch med mina mediciner fram tills på fredag och hon tyckte det var lika jobbigt hon och torkade sig i pannan flera gånger.
Vet dom som sitter inne på heta kontor nu.
 
Läste i Aftonbladet om en gammal man som dog på sitt boende för att det var 45 grader varmt på rummet!! Läste också att till helgen kunde det bli grader upp emot 50 grader i Portugal och Spanien. Här där jag bor i Östersund säger dom nu att det ska bli 14 grader på söndag, skönt. Då kanske jag kan gå ut och ta en promenad med boendestödet.
 
Jo som sagt det har åskat lite här idag, först kom det som en väldigt överraskning, det var ljust ute och jag satt och kolla på tv och så bara brakade det till så pass att jag hoppa till hehe. Hade visst startat nån liten skogsbrand men hann släckas innen det blev större som tur var.
 
Jag har tagit en riktig dusch också, rakade benen och tvättade håret, sprayade det sen med saltvatten hårspray som jag fick i den senaste glossyboxen, så får se om jag har en fin beachig look när håret har torkat då.
 
 
Sea Water Hair Spray från Senhor DO Bonfim
 
 

Kommentera här: