Onsdag 29/8

Idag har det varit en lugn dag. Jag gick till affären efter Hem till gården, mest bara för att komma utanför dörren en liten sväng. Så jag fyllde på mitt busskort och köpte köttfärs som de hade bra pris på, så imorgon blir det nog fetaost fyllda köttfärsbiffar till middag.
 
Idag har jag fastedag och äter shakes, tänkte köra det onsdag och söndag om det funkar, går att skjuta på nån dag om man skulle bli bortbjuden på mat eller fika. Men jag tycker det är riktigt skönt att slippa tänka på mat hela tiden. Så får se om denna 5:2 metod funkar för mig. Det gäller ju bara att inte ge upp och hamna i gamla vanor igen. Men 50 kg ska bort och då min läkare på psyk inte vill att jag gör en magoperation så får jag kämpa utan det verktyget. För en magoperation är ju inte så att man går ner i vikt av sig själv och sen stannar på en bra vikt och är där resten av livet. Utan det är en kamp. och när man mår dåligt psykisk och äter mediciner som gör att man går upp i vikti utav så är det en ännu större kamp. Men just nu har jag motivationen och då är det bara att köra :)
 
På eftermiddagen idag så somnade jag så skönt under tyngdtäcket en stund. jag tycker att kvällarna blir mycket bättre om jag fått sova en stund på em, jag kan vara uppe lite längre och sitter inte och halvsover vid 21 tiden redan. Jag tycker också att jag känner mig mer positiv och det är väl för att jag har lite mer energi och jag sover ändå jätte bra på nätterna. Nästan bättre.
 
Nu har jag preics tagit mig en dusch och sitter i myskläder och har tänt alla myslamporna för det börjar bli mörkt. Det är så härligt :)

Kommentera här: