Onsdag 8/8

Idag är det internationella kattdagen, har varit lite extra pälsvård här idag och så kanske det blir kloklippning i kväll då min kp kommer.
Mina älsklingar.
 
Astra
 
Stella
 
Igår kväll kollade jag på två filmer, Världarnas krig med Tom Cruise som var en klassisk alienattack film, men den var riktigt spännande hela filmen igenom så den kan jag rekommenadera om man vill se lite action.
Sen såg jag Sunshine som handlade om att solen höll på att slockna och att de var ett gäng i rymden som hade som uppdrag att få in en bomb i solen för att få den att lysa starkare igen. Den var riktigt tråkig 2/3 av filmen så var det bara rymd grejs, i deras skepp, hur de skulle komma dit och överleva med syret osv, det var först på slutet då det blev svårt för dom som det blev lite spännande. Men nä kan inte påstå att den är sevärd ens tyvärr.
 
Idag har jag varit ute och gått en liten runda med boendestödet. Även fast det var ganska varmt idag så är det en annan luft. Men första promenaden på en månad typ. Men tur vi gick när vi gjorde för strax efter kom en dunder åskskur och det började åska rejält. Det är jätte mysigt tycker jag, så jag satt ute på min inglasadebalkong, ibland dundrade regnet så hårt på rutorna så åskan knappt hördes.
 
 
Det åskade precis över där jag bor, där det är flera vita och gula +.
 
Om en stund kommer min kp och vi ska sitta på balkongen och äta glass.
 
Men idag har jag beställt hem allévo pulver för jag måst få igång min viktminskning igen, jag har inte ens våga vägt mig för jag har verkligen inte ätit bra på senaste tiden, har blivit en massa fika hela tiden och så har jag ätit för att jag inte mått bra. Ska jag naturligvis inte leva på Allévo resten av livet utan det blir en startkur nån vecka för att få bort vanan att äta godis och fikabröd, sen blir det nog assietmetoden, alltså mindre portioner, det har funkat förut. Och så komma igång med promenaderna igen.
Så jag hoppar också att mitt dåliga psykiska mående ger sig, för det är inte lätt att ta sig ut och gå då, tur ändå att jag har bs till hjälp.
 
1 Emma Engström:

skriven

Här har det också åskat idag, skönt att få lite urladdning!

2 Annie:

skriven

Vilka sötnosar du har! :)
Hoppas Du har en bra kväll<3


Kramar

Kommentera här: