Söndag 12/8

Idag är det en skit dag. Tog förvisso en härlig promenad med boendestödet på förmiddagen, men på nåt vis tappade jag balansen eller snubblade på nåt för jag gjorde värdens vurpa mitt på asfalten och skrubbade upp underbenet, men som tur var så höll mina leggings.
 
Sen kollade jag på en film Cloverfield den var spännande men hela filmen var som filmad med en handkamera, det var ett gäng som var på en fest och helt plötsligt bryter helvetet ut och ett stort monster kommer och förstör hela Manhattan som de försöker fly ifrån. Jätte konstigt slut var det. Men ganska okej ändå.
 
Igår kväll kollade jag på The Impossible som är en sann historia där man får följa en film som var med i Tsunamikatastorfen i Khao Lak 2004. Den var riktigt bra gjord och man kände verkligen paniken när familjen kom ifrån varandra. Absolut sevärd.
 
I eftermiddag har jag sovit, mellan 13-16 och sen mellan 17-18 och jag har inga snälla tankar om mig själv och mycket självskadetankar. Men bara att bita ihop tills jag ska träffa läkaren på onsdag.
 
Idag har jag börjat köra VLCD, alltså måltidsersättare. Köpte Allévo, och de jag har smakat hittills har smakat bra, har en smoothie med smak av vanilj och mango brevid mig nu.
 
Jag vägde mig imorse och hade faktisk inte gått upp så mycket som jag trodde att jag hade gjort så det var väldigt skönt, vägde hela fem kg mindre än vad jag hade gissat på, då blir man lite glad. 
 
Så önska mig lycka till, nu ska jag banne mig lyckas!

Kommentera här: