Tisdag 28/8

Idag blev det en ganska lång sovmorgon. Jag gjorde mina vanliga morgon rutiner och kollade nyheterna på datorn och såg då att en resturang som heter Grill Baren som ligger på stan hade brunnit upp under morgonen, ett ställe jag varken varit på eller hört talats om. Men det enda som låg i min brevlåda var ett reklamblad med meny ifrån Grill Baren. Är inte det ganska skumt? Eller konstigt sammanträffande iaf.
 
Har funderat mycket på detta med valet idag, har varit inne hela tiden på att rösta på S, men så läste jag deras kampanjblad och där står det ju att deras mål är att alla ska jobba oavsett ursprung. Jag kommer då ihåg förra valet då de sa att man skulle jobba för att vara med i laget Sverige och jag vet ju vad svårt många har fått det med försäkringskassan då de näst intill inte beviljar någon sjukpenning för alla kan jobba med något anser dom.
 
Så jag har spenderat lite tid och googla lite vilket parti bryr sig om de sjuka, vilka vill jobba för att vi ska få ett så bra liv som möjligt även fast vi inte kan jobba, iaf inte just nu. Men det är inte lätt att hitta bra, för om de håller med mig i många frågor så kankse de tycker hel tokigt fel i nån annan fråga. 
Jag har ju några dar på mig till att tänka, jag har ju inte varit så engagerad och kollat på debatter och så heller då jag tycker att de alltid är sandlåde nivå, de är bara pajkastning och inget annat.
 
 
Jag har kollat färdigt på serien Stranger Thing nu och den var bra. Serien utspelar sig i småstaden Hawkins i Indiana år 1983. Pojken Will Byers försvinner spårlöst på vägen hem. Polischefen Jim Hopper kopplas in i sökandet. På en diner på orten dyker en flicka upp som visar sig ha övernaturliga krafter. När myndigheterna med Dr. Martin Brenner i spetsen dyker upp flyr hon ut i skogen där hon träffar Will Byers vänner Dustin, Mike och Lucas. Flickan har namnet Eleven och har flytt från Hawkinslaboratoriet där hon utsatts för experiment.
1 Sandra:

skriven

Jag är också osäker på vad jag ska rösta på. Jag vill ju rösta på det parti som gynnar mig mest. Mitt tips är att göra flera olika valkompasser. Enligt den senaste jag gjorde var miljöpartiet i topp, men jag vet inte om de är dem som får min röst..

2 MALIN:

skriven

Ska försöka rösta dom kommande dagarna! Är dock osäker på vad... Kram

3 Annie:

skriven

Jag jag gillar inte S, under deras regering vart jag ju jag nekad och utförsäkrad trots att läkarna skrek ..fk regerar ju med tryck från regeringen. Kasst :/

Hoppas Du får en bra dag :)

Sv: Det tror jag :) Denna omgång är mycket bättre, får öka I Min takt :)

Kram

4 Emma Engström:

skriven

Tack för serietipset, måste kika in! :D

5 Annie:

skriven

Hoppas Du haft en bra dag<3

Kommentera här: