Torsdag 2/8

Idag har jag haft en jobbig ångest dag. Jag klev upp tidigt för att gå och handla innan det blev allt för varmt ute. Så kl 9 var jag på affären och jag behövde handla ganska mycket så det blev två tunga påsar att släpa hem. Tur det inte är så långt.
 
De hade extrapris på Galiamelon, så jag köpte två. Jag älskar melon.
 
 
 
Sen när jag skulle vattna blommorna så råkade jag he av den blomstjälk som kommit på min ena orkidé, jag skulle rätta till den så den skulle växa lite rakade och poff var den av. Jag blev så ledsen över det för nu blir det ju inga blommor på den, snyft och de andra två orkidéerna har inga blomstjälkar på G, så typiskt!!
 
Kollade sen på serierna Trauma och Innocent som gick på tv igår kväll, samtidit som serie The good karma hospital som jag tittade på.
 
Fick ett brev i från neurologen där han undrade hur jag mådde och ville planera in en ny tappning av ryggmärgsvätskan, så jag ska ringa dom imorgon. Det var mycket fel i brevet, han skrev att jag tappades senast i november i fjol men jag gjorde det ju i april. Han skrev också att han hade fått veta att jag hade funderingar på min fortsatta behandling, vilket jag aldrig ifrågasatt, skickade bara in en receptförnyelse för några veckor sedan. Så jag vet inte om han blandat ihop mig med någon annan.
 
På eftermiddagen sov jag i två timmar, det var skönt. 
 
En från boendestödet kom, 45 minuter innan bestämd tid och utan att höra av sig, det blev jag lite irriterad på och sa att han fick ringa nästa gång han var tidig eller sen, för samma person kom typ två timmar sent förra gången. Alla andra kommer ganska precis +- 5 minuter.
 
Nu ska jag nog vila en lite stund till innan det blir mer tv ikväll.

Kommentera här: