Torsdag 9/8

Idag har det bara varit en bra dag helt enkelt. Jag har ju inte gjort nåt direkt roligt men jag vaknade strax innan klockan ringde 8:00 för att ta medicin så klev upp då men gick och la mig igen men då hade jag två stycken katter som var väldigt gossugna så jag somnade inte om utan klev upp efter en stund ist. 
 
Hade stortvätt idag med lakan och filtar och massa kläder så det blev några maskiner, tur jag har en bra tvättstuga där det går snabbt att torka, där emellan har jag kollat på en massa avsnitt av Lucifer.
 
Idag kom också smyckerna som jag visade för ett par dagar sedan att jag hade beställt. Ormen blev jag tyvärr lite besviken på, den satt inte jätte bra, men fake töjningarna blev jag över förväntan nöjda med. Till och med så hon som kom från boendestödet idag noterade dom, så det var kul.
 
Nu har jag precis tagit en ordentlig dusch med filning av fötter, rakning av diverse ställen och smörjt in mig med Japanes blossom body butter från The Body Shop. Så nu ska jag smörja in fötterna och sätta på tjocksockar och lägga upp fötterna i soffan och kolla på tv innan det är dax att krypa ner i en renbäddad säng.
1 Cecilia Hansen:

skriven

Jag älskar känslan att lägga sig i renbäddad säng

2 Annie:

skriven

Tycker Du fått mycket gjort ändå, Duktig Du är<3Åhh för body shop, gillar verkligen deras bodybutters :)

Så härligt :)


Hoppas Du får en Bra fredag :) Kramar

3 Annie:

skriven

Sv: Glömde visst svara på din fråga ;)
Ja det är vårat hus man skymtar på bilden! :)

Kommentera här: