Fredag 28/12

Idag var jag uppe ganska så tidigt för jag skulle iväg med boendestödet och hämta ut min ApoDos påse och sen skulle jag till mamma för att fira hennes födelsedag. Jag hade tänkt köpa blommor på buketten som låg brevid apoteket, men det hade jag glömt att det hade stängts för ganska längsedan, så då gick jag till Coop Forum som också låg i närheten för att se om de hade några fina blommor. Och om de hade, de hade en uppsjö av fina buketter och krukväxter, så det blev denna bukett.
 
 
Jag orkade inte vara hos mamma så jätte länge, mitt huvud blev ganska så surrigt då det var ganska mycket folk och en hel del äldre damer som pratar väldigt högt. Så min bror skjutsade hem efter ett par timmar.
 
Och nyss kom min andra bror med en glasslåda med tårta då mamma bakat lite för mycket, så jag sa att jag gärna kunde hjälpa till med att äta upp den haha.
 
I helgen här ska jag knåpa ihop en nyårsresumée, ska kolla igenom almanackan och se vad som har hänt detta år. Formodligen har det hänt mer än vad det känns som. Året har gått så otroligt fort. Ska fixa det i helgen.
 
Nu är det ju fredag och det mörkt ute så jag kommer inte göra så mycket mer idag. Ska hitta på någon slags middag, har absolut ingen aning alls vad jag ska äta.
 
Idag hade jag min favorit klänning på mig och mitt fina röda läppstift.
 
 
Jag önskar er en trevlig fredagskväll och en god helg <3
1 Yasmine:

skriven

Ska bli superspännande att läsa din nyårsresumé! :D Kram

Kommentera här: