Fredag 13/7

Idag är det fredagen den 13, men ännu har jag inte råkat ut för nån olycka haha, nä jag är faktisk inte så värst vidskeplig utav mig, älskar tex svarta katter. Har dock ingen själv men nån gång kanske det blir en sån.
 
Idag var jag och boendestödet och hämtade medicin på apoteket. Jag får det ju utdelat tre gånger i veckan. Men varannan vecka så hämtar vi apodosrullen på apoteket. Det är så smidigt med apodos. Varje medicindos i en egen påse, så slipper man detta med att dela dosett och ha sig.
 
 
Sen har jag sovit på eftermiddagen idag också, jag förstår inte varför jag är så trött, jag har ju desutom halverat min medicin som ska göra mig trött men det verkar inte gjort nån skillnad.
 
Kollade nyss på en film på Netflix, How it ends heter den och det var en katastroffilm. Men hela filmen handlar om hur en far och pojkvän till en kvinna som är i en stad som är hårt drabbad av moderjord ska ta sig till henne, deras resa tar sex dagar och det råkar ut för det ena och det andra. Sen när de kommer fram och det blir riktigt spännande så typ slutar filmen. Så jag blev besviken på den. Jag älskar katastroffilmer, men den här var dålig.
 
1 Annie:

skriven

Just det, det var fredag den 13 igår .. ;)
Det tänkte jag inte ens på haha ;) *ler*

Sv: Vart ingen grillning igår, vi tar det ikväll istället-då vi får besök av en kompis ,)
Vart tacos igår ;)

Kramar

Kommentera här: