Fredag 27/7

Snart slut på juli också, jysses vad sommaren går snabbt, men den här gången är jag glad över att det snart är höst.
Jag gillar inte att gnälla över vädret, men då det får mig att må dåligt då gör jag det än då. På vintern mår jag ju inte dåligt av kylan utan då är det bara att klä på sig mer om det är kallt.
Men nu!!
 
 
 
35 Grader varmt ute på balkongen, Stella gillar att vara där iaf.
 
 
En kall och blöt handduk är räddningen, på pannan ibland och nu då jag sitter här vid datorn och skriver så ligger den om axlarna, på nätterna har jag den gärna på benen.
 
 
Men mycket kattmys blir det, speciellt med Astra som inte ligger och steker på balkongen, hon är ganska trött och slö som mig.
 
Men jag har iaf varit ut idag, på förmiddagen så åkte jag och en från boendestödet och hämtade ut min apodospåse som vi gör varannan vecka, sen ger ju dem mig medicin tre gånger i veckan så jag inte har hela rullen hemma.
Jag blev avsläppt på affären så jag handlade lite, blev lite fredagslyx middag idag med potatissallad och grillade revbenspjäll och jag har en stor vattenmelon jag ska smaska på i helgen, bra törstsläckare det.
 
Nu blir det nog nån film från Netflix skulle jag tro.
 
1 Annie:

skriven

Så jobbigt för dig att värmen påverkar dig så :(

Mm så gott det lät :)
Jag gillar med melon, så gott ;)

Kramar<3

2 icaibloggen:

skriven

Förlåt finaste du att jag varit så dålig på att svara på kommentarer, men du vet ju hur läget har varit. Så jag vet knappt vad jag ska svara på allt. Det med din mormor, så hemskt, den sjukdomen är fasen inte att leka med :(

Tack för all kärlek och pepp! Du gör mina dagar till bättre dagar finaste du! Och super att du mår bättre av gruppen, för vi mår bättre av att du är med och är en sådan bra moderator <3 Kram

Kommentera här: