Söndag 15/7

27 grader varmt har vi här idag, så jag har faktisk inte varit ute mer än på balkongen. Jag och J från boendestödet satt inne och snackade ist för jag var yr och mådde inge bra, kanske hade druckit för lite för det har släppt nu då jag försöker dricka så mycket som möjligt.
 
Sen sov jag nästan hela eftermiddagen iaf mellan 13:30 till 16. Jag är så trött så det går knappt att hålla ögonen öppna. Jag satt och tittade på en ny serie Ghost wars men det blev bara två avsnitt sen höll jag på att somna.
 
Kanske inte det roligaste att läsa om min trötthet, men jag är så brydd på varför jag är det, jag har sänkt medicinen och solen skiner, ska man inte bli piggare då?
 
Har iaf tagit mig en uppfräschande dusch nyss och det var riktigt skönt att duscha lite svalt och göra benen fina. Just nu storsar jag omkring i min långklänning så jag visar ju inte benen direkt men ska jag ut blir det ju leggings och klänning, för det är så obehagligt att gå med bara klänning då låren klibbar ihop och man typ får skavsår, inte skönt!
 
Hade verkligen inge vettigt att skriva om idag, men ibland blir det så, alla dar kan inte vara full med aktiviteter och jag behöver sådana dagar också då jag gör typ ingenting, jag mår bättre då.
 
Hoppas att ni haft en fin helg.
1 Sandra:

skriven

Jag tycker vardagsgrejer är nice att läsa om också ;)

2 Emma Engström:

skriven

Höjdpunkten för varma dagar kan verkligen vara att få doppa sig eller ta en dusch! :D

Kommentera här: