Söndag 1/7

Juli är här och den började bra med en härlig promenad men en ur en annan boendestödsgrupp som jag hade för flera år sedan, så det var jätte trevligt att träffa henne igen och vi hade en del att prata om, så den promenaden gick fort.
 
Nu till veckan är det ju också storsjöcupen här i stan så det är MASSA norrmän här. När jag handlade igår var det slut på bananerna haha, de märks verkligen i affärerna när de har varit här i en vecka sen, så det är bra att man handlar innan. Men det är kul att det kommer folk. Det är ju lag från andra länder också som Brasilien och så, men mest Norge tror jag.
 
Sen hade jag en telefondejt eller vad man kan kalla det med en kille jag skrivit lite med som tur va inte bor här utan ganska långt bort. Han ville prata i telefon för att lära känna mig bättre. Och typ första frågan - När hade du sex senast? Sen blev det bara för konstigt och jag sa att jag var inte intresserad och då tackade han för sig tack och lov.
 
Men det gjorde min eftermiddag lite negativ. Varför hittar jag oftast "såna"?? Då är ju dom killar som jag träffat via psykiatrin betydlig mer finkänsliga och kan komma förbi på en fika bara för att det är trevligt utan baktankar. Mycket är det nog för att de vet hur det är att må dåligt och kanske inte har så stort ego själv som vissa killar har då.
 
Men men, nån gång ska jag väl hitta "den rätte" jag också..
 
Jag har kollat många avsnitt av Continuum idag, haft balkongdörren öppen och bara slappnat av. 
 
Nu har jag precis kommit ur duschen och jag har färgat håret, pust. När jag färgar håret så känns det som att håret suger åt sig massor med vatten så jag får stå och krama ur det flera gånger och det är riktigt tungt. Det räcker inte med handduken som det gör sen när jag tvättat det vanligt, det är som att nån ytspänning försvinner.
 
Nu blir det avsnitt till av Continuum och sen lite andra serier som går på 11;an.
 
Hoppas ni haft en trevlig helg!

Kommentera här: