Torsdag 5/7

Idag blev det en tur ner på stan. Jag skulle åkt med mamma, men hon mådde inge bra, så jag åkte själv. Jag uträttade mina ärenden ganska så fort och sen träffade jag en kompis och vi åt glass tillsammans.
Idag satte jag på mig min nya tunika.
 
 
 
På stan så fixade jag min klocka som det hade kommit in fukt i, så de plockade i sär den och torkade, så jag hoppas att den håller sig bättre nu, för det har som blivit imma på insidan av glaset så det inte gått att sett vad klockan är.
Sen köpte jag en ny mascara, en ansiktmist från The Body Shop och så var jag in dit jag piercade mig och visade upp hur de såg ut, för de sa när jag gjorde den att de vill se om en vecka hur det såg ut, så det inte blivit nån infektion eller såg snett ut eller så. Men allt såg bra ut.
 
 
 
Sen vart det första mjukglassen för i år, med en vän som sen skjutsade hem mig då hon ändå skulle åka åt mitt håll, så slapp jag en bussresa, så tacksam för det.
 
 
När jag varit hemma en stund tog jag mig en promenad till affären, behövde handla lite, blev bla mer körsbär, älskar verkligen dom. Sen har de en ny glass ist för ProPud glassen som också innehåller med protein, mindre socker och mindre kalorier, så jag köpte den i smaken cookies and creme. Ska bli kul att testa :)
 
 
Nu sitter jag och väntar på att boendestödet ska komma och vi ska gå ut på en promenad. Så idag har jag rört på mig ganska mycket. Härligt väder är det också.
 
Igår tittade jag klart på Continuum som faktisk var en skitbra serie, den rekommenderar jag starkt. Nu har jag precis börjat se Orphan black, den kanske är bra. Nån som sett den?
 

Kommentera här: