Lördag 30/6

Sista dagen på juni, sommaren är kort, det är den verkligen. Så jag försöker ta vara på varje dag.
 
Igår kväll hade jag det riktigt trevligt med min vän S, vi beställde pizza, drack vin och kollade på filmen Beyon the skyline, som var helt okej. Det var livskvalitet.
 
Idag blev det en lila sminkning med lite glans.
 
 
Lite svårt att se, det är ögonlocken och läpparna som är ljuslila. OBS! Jag är inte en kunnig person ang smink, utan bara provar mig fram till det jag själv tycker blir snyggt.
 
Idag har det varit en fin dag. Mamma kom mitt på dagen och vi fikade tillsammans och sen åkte vi till några möbelaffärer och kollade på saker allmänt, och provsatte soffor, mest för kul, men rekade lite inför framtiden vad jag vill ha för en ny soffa. Den jag har nu har jag haft i 12 år och det syns att jag haft katter om jag säger så. Men den funkar bra än, men blir det en ev flytt så blir det nog också en ny soffa. och sen är det ju roligt att bara gå och titta och mamma skulle ha glas, de hade rea på sådana, riktigt fina på Mio.
 
Sen gick jag på affären och handlade mat, det var ganska tomt i mitt kylskåp. handlade bla hem ProPuds milkshakes och drickkvargs. Det är ett perfekt mellanmål nu på sommaren att dricka nåt kallt men som också har lite mättade proteiner i sig.
 
Har också varit på en halvtimmes promenad med B ifrån boendestödet. Han jobbade sin sista dag idag sen ska han flytta söderöver. Väldigt synd tycker jag för han är en som jag verkligen gillar, riktigt trevlig och avslappnad farbror som är lätt att prata med. Men sånt är livet, folk kommer och går i en liv, vem vet, våra vägar kanske kommer mötas igen...
 
Nu bli det en lugn kväll, men en öppen balkongdörr till katternas förtjusning och så kommer det in lite sommarkänsla i rummet fast jag sitter inne och kollas på Continuum som är så spännande så jag har svårt att slita mig från den.