Måndag 18/6

Härligt med måndag igen. Jag är nog en av få personer som har måndag som en av mina favoritdagar. Den jobbiga helgen är över, veckorutinerna är åter. Hem till gården går på teve. Idag kom min sjukersettning in på kontot, iof kortvarigt då jag betalade alla mina räkningar, men har väl iaf så jag ska klara mig till nästa gång förhoppningsvis.
 
Idag spåddes solsken hela dagen men det har varit omväxlande med åska och åskskurar, vilket jag älskar, det är underbart mysigt då det åskar.
 
 
 
På eftermiddagen mellan skurarna så tog jag mig en tur till affären, hade lite otur med en sak. Jag köpte hallon och när jag skulle packa så hade locket till hallonburken öppnat sig så det var hallon överallt. Men som tur va fick jag gå och hämta en ny burk och kassörskan städade snällt bort de omkullvälta färska hallonen.
 
På kvällen så kom min stödperson hem till mig och vi har suttit på balkongen i då lite finare väder och ätit romtoast, super gott verkligen.
 
Fick ett tips hur man ska hålla getingar borta, med nejlikor i vatten, och nu har jag haft det på balkongen några veckor och ingen geting har kommit in.
 
 
1 Annie:

skriven

Så fina bilder!
Den översta var magisk , så fint med himlen och molnen<3

Sv: Det var första gången på apotea för mig men blir säkert fler ggr, footmendern var mycket billigare där än i affär :),)

Kramar

Kommentera här: