Måndag 25/6

Juni tickar mot sitt slut, bara denna vecka kvar sen går vi in i högsommaren. Hoppas på lite finare väder då. Bor ju i Jämtland så det har blåst en del nu i juni, men det är som det är. Men idag har jag inte varit ut, eller jo ut och kolla brevlådan som var tom, men det räknas inte.
 
Jag hade sista träffen med J och M i från öppenvården innan de har semester, så nu får jag klara mig utan dom i några veckor. Men som jag mår nu så ska det nog gå bra :)
 
Nu ikväll har jag haft min stödperson här, vi har ätit jordgubbar och grädde och lite maränger. Jag kämpar med vikten men kämpar mest med att inte hetsäta, så att äta en portion med nåt gott så där ska jag försöka lära mig att det funkar. Hon fick ta med sig resterna av marängerna hem annars skulle jag mula hela påsen ikväll.
 
Jag fick en riktig välbehövd nack och axelmassage av henne också så nu känns det som huvudet är lite längre ifrån axlarna :)
 
Denna vecka har jag iaf gått ner 2,6 kg. Tänkte att det kanske sporrar mig lite mer om jag skriver lite om det här i bloggen också, vill inte ge upp den här gången.
 
Så här ser jag ut nu, jag vill inte se ut så här, det är något jag kan göra något åt så det bara att kämpa.
 
 
Typisk kvällsfika för mig nu, protein islatte och nån frukt eller grönsak. Och vatten, har alltid ett glas vatten i närheten.
 
 
 

Kommentera här: