Söndag 24/6

Idag har det varit tvättdag av både kläder och mig :) Det är riktigt jobbigt att duscha, speciellt med det långa håret som jag har, först skölja, sen schampoo, sen skölja, sen balsam i längderna och topparna och så skölja, sen ska det borstas och det är inte så lätt trotts balsamet och sen i med hårolja. Så det är en prosedur. Förr tvättade jag håret varannan dag men nu när jag inte är tonåring och det blir inte blir lika fett längre så tvättar jag det bara två gånger i veckan.
 
Tvättstugan var mindre jobbig,  jag hade bara två maskiner att tvätta så jag blev klar ganska fort. Så jag har mer eller mindre suttit och kolla på netflix hela dagen.
 
Jag har också öppnat mitt konto på en datingsida igen, får se om det ger nåt. Jag har lagt ut en bild på hela mig så att de som skriver till mig faktisk vet hur jag ser ut och inte bara ser bra selfies utan faktisk mig. 
 
Nu är den här helgen snart slut och det är sommarpaus för mitt favorit program Hem till gården, så får se om det börjar gå nåt annat vid den tiden, det är en bra lunch tid och perfekt att dricka kaffe till ett bra program på tv innan man sätter igång med dagen, om jag inte varit upp tidigt på morgonen då..
 
Hoppas ni får en fin vecka.
1 Annie:

skriven

Precis som för mig när jag tvättar håret ;) Har så långt nu-så att tvätta håret tar sin tid. Jag tvättar mitt ca 1 gång i veckan ;)
Ibland kör jag "balsamtvätt" en gång också ;)

Hoppas Du har en bra dag<3

Sv: Jaa det ska bli super härligt!! :)

Kram

Kommentera här: