Torsdag 31/5

Vilken härlig dag det har varit idag. Mitt på dagen träffade jag en god vän och vi satte oss ute på en bänk i närheten av där jag bor med en varsin glass, där satt vi ett tag och surrade, det var verkligen jätte trevligt, det var längesedan vi sågs sist.
 
Sen blev det en riktigt skön tupplur, vilken jag först trodde hade blivit en timme för lång då jag såg fel på klockan när jag vaknade, så fick väldigt bråttomt upp då boendestödet skulle komma, men visade sig ganska snart att jag gott om tid på mig att äta middag och till och med kolla på sista avsnittet av 13 reasons why.
 
När boendestödet kom så skulle vi ut och gå, men vi hann inte många meter innan det började droppa och innan vi var inne så öste regnet ner, så vi satte oss på min inglasade balkong och pratade en stund ist, det var en tjej som gick brevid som ska jobba som vikarie i sommar också och hon verkade trevlig.
 
Det är så otroligt skönt att jag mår så bra psykiskt just nu och jag är så tacksam för det, men min kropp protestrerar, jag har sådan värk, speciellt i benen, spelar ingen roll om jag står, går, sitter eller ligger så gör det ont. Men jag tar fysisk smärta mycket heller än dåligt psykisk mående.
 
 
 
Nu ska jag försöka leta reda på en ny serie på Netflix att kolla på, nån som har nåt bra tips?