Fredag 30/11

Sista dagen i November och min äldsta bror har namnsdag idag. Idag har jag verkligen tagit det lugnt. Jag skulle ha varit iväg med boendestödet och hämtat min medicin på apoteket på fm, men min kropp och knopp ville verkligen inte kliva upp i morse, den sa verkligen ifrån på alla cylindrar, jag har varit snorig och frossat och varit konstig i magen mm. Så jag hörde av mig till dom och hörde om de kunde hämta ut den utan mig, de har ju fullmakt så det är inga praktiska problem så, utan jag följer oftast med bara för att komma ut en sväng. Men då det varit så mycket senaste tiden och jag varit iväg och ut på diverse saker och undersökningar så behövde jag vilan.
 
Så han från bs kom förbi senare med min medicin och satt och surrade lite och jag kollade sen på Hem Till Gården, sen blev det en tupplur på eftermiddagen.
 
Har ätit en fryspizza till middag och kollat ikapp Lethal Weapon serien, den är ju så bra. Tur den går på viafree :)
 
Om en stund är det Idol, då blir det lite julmust och chips som jag köpte när jag handlade igår.
 
Åt min första skinkstut igår kväll också, såå gott.
 
 
Idag med posten kom denna klänning, som kommer vara fin när man ska vara fin under vinterhalvåret. Har både röd och svart kofta att ha till.
 
 
Från Bonprix så klart och för bara 229 kr, för en finklänning så tycker jag att det är billigt, och det var ju frifrakt och så. Brukar passa på att handla då. De har fri frakt ganska ofta.
 
Igår kväll kollade jag på filmen Transformers The last knight, den handlade lite enkelt om att skaparen, eller guden till transformers skulle ta över jorden. Den var iaf riktgt bra, och mäktig, så otroligt hur de kan göra film nu för tiden!