Onsdag 31/10

Hoppas att ni har en trevlig halloween idag. Firar ni den på något särskilt vis?
 
Idag har det varit en mörk dag, med regn och slask. Så när boendestödet kom efter lunch och vi skulle gå till affären då blev det till att sätta på sig regnjacka och kängorna, men jag tycker ju att det är lite mysigt med dåligt väder jag. Jag tror jag är tvärtom alla andra som föredrar fint väder. Visst är det väl härlig när solen skiner också, men av nån konstg anledning är jag mer i ro i mig själv när det regnar och snöar. Men jag är ju kärringen mot strömmer som det så fint kallas haha.
 
Imorse lyckades jag ta mig en dusch iaf, jag passade på då, då jag inte kännde mig så yr, men det fick bli en snabbdusch, men bätttre än inget.
 
 
Jag försöker tänka på positivt, men mina tankar har varit för mycket i framtiden den senaste tiden och då tänker jag bara på allt som kanske aldrig kommer hända, som att tex få barn och jobba som sjuksköterska och då mår jag så dåligt. Jag måste försöka leva mer i nuet, men ibland är det svårt.
 
Jag har iaf tittat klart på Paranoid och den var jätte bra, så den kan jag rekommendera. Nu har jag börjat titta på Braking bad, då jag vet att jag sett kanske 2 eller 3 säsonger av den men det finns ju 5, men jag har börjat om från början då det var så pass länge sedan jag såg den.
 
Till middag idag lyxade jag till det rejält med lax och klyftpoatis i ugn och romsås till, blev supergott :)
 
I hallen står nu en skål med läskigt godis, så jag har nåt att bjuda på om det skulle ringa på dörren. För om jag inte hade haft nåt hemma så hade det garanterat gjort det.
 
Eftersom det är onsdag idag så är det ju The good doctor och Grey´s Anatomy på tv sen ikväll, fram tills dess blir det braking bad :)