Fredag 5/10

Åh inatt sov jag länge...kanske nästan tre timmar haha, men lyckades somna en liten stund på eftermiddagen också vilket var ganska skönt.
 
Är med i en grupp för bipolära och alla skriver att jag ska söka psykakuten innan mitt hypomana går över i mani. Men pratade med min kp i morse och hon var bara glad över att jag mådde så bra just nu, även fast jag sa att jag onlineshoppar på nätterna och inte sover osv, men men.
 
Har haft en underbar dag. Var först iväg med bs och hämtade min ApoDos rulle och sen var vi ute på en promenad, efter det blev det Hem till gården och sen vila.
Jag tänkte vara nyttig idag, men det sket sig. Vart så grymt sugen på Schweppes Indian tonic. Jag som aldrig dricker läsk. Men den ger min barndomsminnen då vi fick den hos mormor. Och så följde den med en godispåse hem också. Så det blir fredagsmys med Idol sen ikäll, så himla härligt. Men jag får väl ha en dålig vecka så nya tag sen. Känns som att om jag inte sover så är det ju bra att jag har aptit iaf.
Jag har ju iaf nått mina stegmål de senaste dagarna för jag rör på mig mycket mer.
 
Jag går ju oftas i bekväma Ecco skor, men idag ville jag se så fin ut som jag känner mig, så jag satte på mig ett par skor jag sällan använder. Hade dom då vi åkte och hämtade medicin så bytte jag sen då vi tog promenaden.
 
Sent igår kväll satt jag och åt champinjoner, så då blev jag lite vitsig och la ut en bild och skrev Munsvamp hehe.
 
 
Har sett två riktigt bra filmer på senaste tiden också, en heter Operation Finale, som är en film efter en sann historia då de på 1960 talet skulle till fångata en av ledarna under 2:a världskriget som dödade miljoner med människor, en man som hade flytt till Argentina och bytt identitet och levde familjelivet men drev fortfarande en rasist förening. Det var en stor operation för att kartlägga hans liv och fånga in honom när det var som bäst och sen kunna föra honom ut ur landet till Israel där han skulle få sin dom för det groteska brottet han begått. Spännande film, där man verkligen fick lära känna karaktärerna och denne man som berättade sina minnen från kriget.
 
Den andra filmen jag såg heter Operation Arktis som handlar om tre barn som smyger ombord på en helikopter som de tror ska till Stavanger där deras pappa är. Men det dom inte vet är att helikoptern fått ett räddnings uppdrag på en Ö vid Nordpolen. När helikoptern landar så smyger de ut och blir kvar när helikoptern flyger iväg. På ön finns en liten stuga med lite mat. Barnen är unga, men de gör så gått de kan för att överleva, mendans deras föräldrar letar efter dom. Också en riktigt bra film!
 
 

Kommentera här: