Tisdag 9/10

Idag har det varit en helt galen dag, sov mina vanliga två timmar ungefär. Pratade med min kp och hon hade reagerat på att jag verkade manisk och hade skrivit till läkaren men inte fått svar än, så känns skönt att jag inte inbillar mig då iaf.
 
Så efter frukost så invigde jag mina nya skor och traskade till affären, de är ganska trånga över foten, men jag hoppas att det blir bättre ju mer jag använder dom. När jag kom hem försökte jag ta det lugn en stund, för att sen äta lunch och kolla på Hem till gården.
 
 
Efter det så fick jag en idé att jag skulle rengöra filtret till köksfläkten, och medans det låg i varmt vatten med diskmedel så skurade jag kaklet och drog fram spis, kyl och frys och rengjorde bakom och skurade också sopskåpet som snabbt blir äckligt. Så jag var väldigt effektiv där en stund.
 
Kollade sen på några avsnitt av en ny serie jag börjat kolla på OZARK som handlar om en vanlig familjefar som tvingas tvätta pengar åt en knarkkartell, faktisk riktigt bra.
 
 
Nu har jag precis kommit in från en halvtimmes promenad med boendestödet och jag har nått 10000 steg idag, känns bra :)
 
Med posten kom idag ett nytt fodral till mobilen. Ett vanligt svart plånboksfodral, då det jag hade höll på att gå sönder. Jag gillar plånboksfodralen då de skyddar telefonen bra om man tappar den.
 
Egentligen skulle jag behöva ringa Hc för jag har sån hemsk värk i mitt ena ben och speciellt i knät, har jag det i en annan position är rakt ut och jag sitter i soffan eller ligger så värker det hemsk, knät gör ont när jag går i trappor och så men besvärar mig inte när jag går annars, utan det är mer i vila det gör ont. Får se om jag ringer imorgon.
 
Hoppas att ni haft en fin dag! 
 
 
1 Sandra:

skriven

Det är ju oroväckande vad speedad du är. Bra att din kp tagit tag i det!

2 Emma Engström:

skriven

Hoppas skorna kommer sitta toppen snart! :D

3 Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

skriven

Åh jag älskar hem till gården :) Tittar varje dag!

Kommentera här: