Torsdag 11/10

Imorse klev jag upp sex och då hade jag ändå legat vaken sen fem, vaknade pigg som en lärka efter fyra timmars sömn. Men hade verkligen inte ro att ligga kvar i sängen längre. Så klev upp och gjorde mig i ordning. La lite tid på sminkningen ist.
 
 
Sen så skulle jag vara hos kuratorn inne på stan vid kl 10 så tog bussen och åkte in och det gick riktigt bra, det var skönt. Har upptäckt att det går bättre om jag fokuserar på telefonen, kollar fb och googlar nåt tex, då får jag mindre ångest under resan och det känns som att de går ganska fort dom där 20 minutrarna det tar til stan.
 
Kuratorn och jag bestämde att vi pratat klart för den här gången, att jag fått ventilera det jag behövde, så vi avslutade kontakten. Men jag har ju kvar kontakten med mina två kontaktpersoner.
 
Efter det besöket tog jag bussen hem till mamma där jag blev bjuden på fika och sen åkte vi och handlade. Fick åka på två olika affärer då den första inte hade den kattsand jag använder. Köpte också pistageglass, det är typ den godaste glassen som finns, förutom choklad då. Får minnen ifrån då jag var i Italien och åt pistageglass där :)
 
Nu har jag ätit och om en stund kommer en killkompis, så då blir det film, ska bli nice. Det var längesedan vi sågs.
 
Så otroligt vackra höstfärger ute nu, jag blir helt stum.
 
 
 
 
Pratade nyss med en telefonförsäljare i från Telenor och han gav sig inte, jag sa nej tack tre gånger innan jag blev irriterad. Han bara malde på och tjänsten var ju så bra och den var bättre än vad jag har nu osv osv. Men jag har sagt till mig själv nu att ALDRIG köpa något via telefon eller dörrknackare, det finns alltid finstilta grejer de inte nämner och så blir det dyrare ändå i slutändan.
 
 
 
 
1 Annie:

skriven

Uff för telefonförsäljare när dem är dryga, har så svårt för sånt ..,)*ler*

Kul med smink, jag gillar det med ;)

Sv: Tack så mycket<3

Hoppas Du får en bra helg<3

Kommentera här: