Onsdag 19/9

Mitt i hösten fick vi en sommardag, så härligt väder det har varit idag, sol ute och sol i sinnet.
 
Jag hade jätte svårt att somna inatt så det blev väldigt sent, men jag sov länge på morgonen ist och klev inte upp förrän vid 11 tiden. Så det blev lunch till Hem till gården som slutade så grymt spännande så längtar till morgondagen.
 
Kl 13 kom bs så då blev det en promenad, och först var det en taxi chaufför som vinkade åt oss när han körde förbi oss två gånger sen var den en farbror som sa Hej på er galanta damer! Haha, så vi måste varit fina idag då på promenaden haha, den kommentaren kommer jag inte glömma i första taget.
 
När jag kom hem så låg det ett paket i brevlådan med två leggings, ett par träningsleggings och ett par "fin"leggings.
 
 
I från Bonprix så klart, väntar på ytterligare ett paket därifrån som borde komma snart. Trodde ett paket ifrån Matsmart skulle komma idag också då det på postens hemsida stog att det skulle levereras idag, men när klockan var slagit 16 och jag inte fått något paket så gick jag på affären iaf för jag behövde byta kolsyrepatronen till min sodastreamer, kan typ inte dricka okolsyrat kranvatten.
 
När jag kom hem gjorde jag middag och idag blev det Soldatens ärtsoppa, såå gott och varmt och skönt i magen.
 
 
Kollade lite mer på serien Riverdale och den är faktisk ganska okej, inte min typ av serie men går att titta på absolut.
 
Sen så har jag tagit höstens debut dopp i badkaret, det var skönt. Riktigt bubbelbad med massor av skum ska det vara. Och så har jag en grej för mig när jag badar hihi..jag läser Bamsetidningar :) Ett tag prenumererade jag själv, sen har mina brorsbarn prenumererat så jag har fått av dom. Han är härlig den där Bamse :)
 
Nu blir det tv resten utav kvällen.
 
 
1 Cecilia Hansen:

skriven

Snygga leggings :) jag älskar kläder som inte sitter åt och skaver nånstans. Har en klänningperiod just nu. Kul att läsa att du verkar må ganska bra just nu. Kram

2 Annie:

skriven

Snygga leggings!
Jag gillar ju verkligen leggings jag med och ska också klicka hem från bonprix .. :)

Vart supernöjd med dem första därifrån som jag fick hem för nån vecka sen! ;)

Ha en fin dag<3

3 Annie:

skriven

Sv: Tack :)

Vi kör också med sodastreamer ;)
Vill helst ha smak på mitt bubbel ;)


Kramar

4 Emma Engström:

skriven

Leggingsen är ju så himla snygga!! :D

5 Jennifer:

skriven

SNygga träningstights :D

Kommentera här: