Söndag 2/8

Idag har jag shake dag, det innebär att jag bara dricker måltidsersättare, och det går riktigt bra tycker jag, till och med så jag tycker att det är skönt att slippa tänka på mat ett par dagar i veckan. Det är vägning imorgon så får se om det gett något resultat. Jag tycker jag varit duktig denna vecka och inte ätit några godsaker med socker i i huvud taget.
 
Till lunch idag så tänkte jag kolla på en film på netflix, så klickade på en som hette Atypical men det visade sig vara en serie om en kille med autism som blir kär i sin terapeut men ska skaffa sig en träningsflickvän innan han tänkte fråga henne. Jag har kollat på hela första säsongen idag, väldigt bra serie som gav mig några bra skratt.
 
Jag har inte gjort så mycket mer än det idag, förutom att sova en stund under tyngdtäcket. På ett sätt känns det som att jag är lite i en depression för jag har ingen vilja och drivkraft att göra saker, jag vill helst vara ensam så när boendestödet kom idag så bad jag bara om att få mina medicin för jag kände inte för att umgås med nån en stund.
 
Nu ska jag försöka få tummen ur och gå och ta mig en dusch, fast det känns grymt jobbigt, men det måste göras.
 
Hoppas ni haft en bättre helg än mig.
1 Emma Engström:

skriven

Serien lät faktiskt väldigt spännande! :D

Kommentera här: