Tisdag 4/9

Idag har känslorna åkt bergochdalbana. Först råkade det bli en lång sovmorgon, jag kom inte upp förrän kl 11, så när jag fått i mig lunch och kollat på Hem till gården tog jag mig en promenad till affären för att handla en del. Jag köpte bland annat leverpastej som jag varit sugen på så länge, så jag ser fram emot att få äta en knäckemacka med leverpastej och inlagd gurka till kvällsfika.
 
På eftermiddagen ringde de i från kommunen och hade en längenhet till mig, men jag tackade tyvärr nej till den för den låg på det stället som jag vid ansökat sagt att jag inte ville bo på och så var det en etta. Området det ligger vid är det långt till allt, det går en buss förbi och jag måste åka buss för att handla mat. Där jag bor nu har jag tre busslinjer att välja mellan och så ca 5 minuter promenad till en bra affär och jag vill inte flytta så att det sämre för  mig. Jag väntar hellre ett tag till, det finns ju fler i kön efter mig som får den ist då.
 
Men det var inte helt lätt att säga nej, jag fick lite jobbiga känslor efteråt och behövde ringa min kp på öppenvården för att tala om dom känslorna. Men hon tyckte att jag hade tagit rätt beslut utefter hur det ska bli bättre för mig, det är ju det som är det viktiga.
 
Blev en liten tupplur under tyngdtäcket efter det och det var skönt.
 
Nu har jag precis kommit in efter en promenad tillsammans med boendestödet, så enligt en app på mobilen så har jag gått i 48 minuter idag, det är bra för att vara mig.
 
Jag tog en bild på en av rosorna jag köpte i torsdags, dom har slagit ut så otroligt fint.
 
 
 
 
1 Annie:

skriven

Förstår dina tankar, blir ändå lätt "jobbigt" att säga ner-trots att det är det bästa för Dig ..<3
Bra Du ringde din Kp då.
Hoppas Du får en bra onsdag :)

Sv: Kul att du kom med lite förslag ;)
Tycker inredning är kul, men det är nog inte superviktigt för mig ;)

Kram

Kommentera här: